Проєкт дня "Цукати з цукіні"
Перестиглий кабачок миємо, чистимо, нарізаємо.
Засипаємо цукор: на 1 кг кабачків - 300гр цукру
Залишаємо на 7-8 годин (краще на ніч)
Варимо до прозорості (15-20хв). Додаємо за бажанням барвник (сік буряку, моркви, шпинату), смаковий наповнювач (мята, цедра лимона, чи апельсина, есенція). Залишаємо для настоювання 5-7 годин.
Розкладаємо на деко, сушимо до готовності при температурі 50-70 ℃
Casino - Jackson County, MT - Jtm Hub
ВідповістиВидалитиGet 전라북도 출장안마 ready for a thrilling casino 경기도 출장샵 experience 제주 출장마사지 in Jackson County, MT with a casino hotel, over 김포 출장샵 2,500 slots 충청북도 출장마사지 and 24 table games.